Доставка, Връщане и Замяна

ДОСТАВКА

За доставка на нашите продукти, Ние от онлайн магазин Narcis работим с куриерски фирми “Спиди” и “Еконт”

В случай, че имате регистрация в нашия сайт, по електронната си поща ще получите номер на товарителница, с който номер ще може да проследите пратката си. Проследяването можете да направите на следния линк: Проследяване на пратки със Спиди

Ако имате други въпроси относно доставката на пратката Ви, може да се свържете с нас или с куриерската фирма:

Телефон за връзка със Спиди0 7001 7001 или 1 7001 7001

Телефон за връзка с Narcis+359 893 02 32 32

 1. Заплащането става при доставка на пратката от куриер на ваш адрес или в техен офис – в брой или с карта.
 2. Всяка наша пратка има безплатна опция „Преглед и Тест“. Но вие не сте длъжни да я използвате. Даваме Ви възможността на спокойствие да си пробвате обувките у дома. Вашето право за връщане на заплатените обувки в рамките на 14 дни е гарантирано със закон за защита на потребителите (ЗЗП) и комисия за защита на потребителите (КЗП).
 3. Поръчки, направени до 16:00 ч. в делнични дни, се доставят на следващия работен ден, включително и събота. Поръчки, направени след 16:00 ч. в делнични дни, се доставят на по-следващия работен ден, включително и събота. Поръчки, направени през уикенда се обработват и изпращат в понеделник и се доставят във вторник.
 4. След като си направите поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за потвърждаване и уточняване на всички детайли по доставката.
 5. Предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички поръчки на стойност над 50лв.
 6. За всички останали поръчки на стойност под 50лв. , куриерските услуги са за сметка на клиента. Цената за доставка варира, спрямо килограмите и стойността на наложения платеж. Ориентировъчните цени за доставка са следните:

Доставка със Спиди

-до техен офис– около 3.50лв.

-до адрес – около 6.50лв.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

В Narcis вие пазарувате без притеснения. В рамките на 14 дни от датата на получаване на пратката вие имате право да върнете или замените всеки един продукт. Единственото условие е продуктът да е в същия търговски вид – да не е повреден и опаковката му да е запазена.

 • Цялата процедура относно Връщането или Замяната може да прочетете във Формуляра, който ще получите заедно със обувките.
 • Ако е нужно, може да ни звъннете и ние ще организираме всичко вместо вас. Телефон за връзка: +359 893 02 32 32
 • Таксите за куриерските услуги се заплащат от страна на клиента.
 • Възстановяването на суми става веднага с получаване на пратката Ви от нас.
 • Замени се правят на същия ден на получаване на пратката Ви от нас и на следващия работен ден получавате заменената си стока.

Не се притеснявайте да се свържете с нас при възникнали въпроси.Телефон за контакти:+359 893 02 32 32.

Работното ни време е от 9:00ч. до 18:00ч., от понеделник до събота.

Приятно пазаруване с Narcis