Доставкa

За доставка на нашите продукти, Ние от онлайн магазин Narcis работим с куриерски фирми „Спиди“ и „Еконт“. За клиенти от гр.Варнадоставката се осъществява с наш транспорт и е напълно БЕЗПЛАТНА

В случай, че си оставите имейл адрес, по електронната си поща ще получите номер на товарителница, с който номер ще може да проследите пратката си. Проследяването можете да направите на следните линкове:

Проследяване на пратки със Спиди

Проследяване на пратка с Еконт

Ако имате други въпроси относно доставката на пратката Ви, може да се свържете с нас или с куриерската фирма:

 • Телефон за връзка със Спиди – 0 7001 7001 или 1 7001 7001
 • Телефон за връзка с Еконт – 0 7001 7300
 • Телефон за връзка с Narcis – 
 1. Заплащането става при доставка на пратката от куриер на ваш адрес или в техен офис – в брой или с карта.
 2. Всяка наша пратка има безплатна опция „Преглед и Тест“. Но вие не сте длъжни да я използвате. Даваме Ви възможността на спокойствие да си пробвате обувките у дома. Вашето право за връщане на заплатените обувки в рамките на 14 дни е гарантирано със закон за защита на потребителите (ЗЗП) и комисия за защита на потребителите (КЗП). Ние даваме допълнително време за размисъл и в NARCIS.BG вашето право за връщане на обувки е 30 дни.
 3. Поръчки, направени до 10:00 ч. в делнични дни, се доставят на следващия работен ден, включително и събота. Поръчки, направени след 10:00 ч. в делнични дни, се доставят на по-следващия работен ден, включително и събота. Поръчки, направени през уикенда се обработват и изпращат в понеделник и се доставят във вторник.
 4. Поръчки за гр. Варна се доставят напълно безплатно на същия или в удобен за клиента ден, час и място.
 5. След като си направите поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за потвърждаване и уточняване на всички детайли по доставката.
 6. Предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички поръчки на стойност над 70лв.
 7. Предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички поръчки направени за гр. ВАРНА.
 8. За всички останали поръчки на стойност под 70лв. , куриерските услуги са за сметка на клиента. Цената за доставка варира, спрямо килограмите и стойността на наложения платеж.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: